Lang Zal Je Raven!



LANG ZAL JE RAVEN!!! 

Als je aan een goede rave denkt, denk je direct aan de underground feesten van weleer, het begin van de housemuziek. In lege pakhuizen, tunnels en loodsen werden de vetste feesten gegeven. 

Tegenwoordig zijn de echte raves schaars geworden, niet omdat er geen vraag naar is, maar omdat het niet commercieel is. Nu is er eindelijk weer een organisatie die ter ere van de rave, voor jullie, een dik feest neerzet in Mokum. Lang Zal Je Raven als verwijzing naar de legendarische verjaardagsfeesten van een van de oprichtsters die in de vorm van een rave volle zalen trekt. Lekker Amsterdamse sfeer, gezelligheid, vrienden, goede muziek en vooral veel blije gezichten. Feest!

Als fan van rave en om de samenwerking te vieren heeft Mokum Made een nieuw shirt gemaakt, dit limited edition Lang Zal Je Raven shirt mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie. 

28 December in Sexyland op het NDSM terrein in Amsterdam Noord zal Lang Zal Je Raven 12 uur lang gaan knallen. Volg ze via instagram of facebook en zorg dat je er bij bent. #Langzaljeraven

Mokum Made is uiteraard ook aanwezig en zal voor het eerst een sample sale doen om op deze manier bij te dragen aan het feest. 

De reacties zijn laaiend enthousiast en de eerste shirts zijn al verkocht, dus wees er snel bij en bestel nu via: www.mokummade.com