MOKUM MADE | Army Green


Are you ready for the revolution?


New arrival!
De laatste telg in de MokumMade collectie is gearriveerd. Fashionable, stijlvol, tijdloos, keihard! Onze nieuwe snapback cap is ArmyGreen, groen op groen met rode visor. Na het succes van de andere 020 caps zijn na de rode, nu ook de groene de kleurrijke toevoegingen op de steeds groter wordende collectie. Amsterdam oftewel Mokum is inmiddels gewend aan de classic 020 Mokum en Amsterdam petten, nu is het tijd om wat kleur te brengen op straat.

De reacties zijn laaiend enthousiast en de Army Green petten sluiten goed aan bij de Amsterdam streetwear waar MokumMade voor staat.

De bestellingen vliegen de deur uit. Bestel hem dus maar snel via deze link, voordat het te laat is: https://www.mokummade.com/collections/shop/products/mokum-made-cap-020-serie-army-green

Zoals jullie van ons gewend zijn is de prijs inclusief BTW en verzendkosten. Ook zit er altijd een verrassing bij de bestelling. Like ons ook op Facebook https://www.facebook.com/mokummade/ en Instagram https://www.instagram.com/mokummade/ om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij MokumMade.

Bedankt voor de support. Viva la revolucion!

No Bullshit – Just Mokum