Limited edition Amsterdam Monopoly




Win een Limited edition Amsterdam Monopoly!
Wat moet je doen?: Like onze Mokum Made Facebook pagina en de Schaak en Go Winkel Het Paard pagina en deel het bericht en tag 3 vrienden met wie jij dit spel gaat spelen.

Winnaar wordt 20 december 2017 bekend gemaakt.

Deze actie word u aangeboden door Schaak en Go winkel Het Paard.
Er zijn van die winkels waar je rustig een uur in kunt dwalen zonder je te vervelen. En dat is zeker het geval bij deze toffe Amsterdamse spellen winkel. Aan het eind van de Haarlemmerstraat, ligt de Haarlemmerdijk, of is het aan het begin van de Haarlemmerdijk? Anyway, Schaak en Go winkel Het Paard zit aan het begin van de Haarlemmerdijk, een van de leukste, zo niet dé leukste straat van ons mooie Mokum.

Wie houdt er niet van een spelletje, gezellig met de familie of 1 tegen 1 met het mes op tafel, er zijn zoveel leuke spellen dat het vaak lastig kiezen is wat we nu weer gaan spelen. Als je op zoek bent naar het nieuwste spel, een mooi cadeau, is je schaakbord versleten of zijn de kaarten niet meer recht? Loop dan eens binnen bij Marieke en haar team voor het deskundige advies dat je nooit hebt gehad, voor een leuk idee voor een cadeau of gewoon voor een praatje en om de sfeer te proeven.

Mokum Made approved omdat deze winkel al sinds 1987 een begrip is op het gebied van spellen en denksport. De oprechte interesse in mensen, de warme sfeer die de winkel uitademt en de geduldige service die je krijgt van de mensen die hier werken maakt dit tot een hele fijne winkel, waarvan je er helaas steeds minder ziet in de stad. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk ;) schaakliefhebbers en spellenliefhebbers.

Een speciaal plekje ook voor de Amsterdammers omdat je hier echte Amsterdamse spellen kunt kopen zoals het Amsterdam-kwartet, het nieuwe spel Patrimonia en natuurlijk: Monopoly de Mokum editie (exclusief verkrijgbaar bij Het Paard).

Kortom, tot aan de lente, wanneer het buiten veel te leuk is om binnen te zitten, raden wij je aan om jouw voorraad spellen deze winter aan te vullen en een bezoek te brengen aan Schaak en Go winkel Het Paard op de Haarlemmerdijk 173.

Let the games begin!

Schaak en Go winkel Het paard
Haarlemmerdijk 173
1013 KH Mokum
020-6241171
www.schaakengo.nl