Mokum Muiters Amsterdam


Ben je op zoek naar een mooie custom tattoo door een van de beste tattoo en graffiti artists in Amsterdam, maak dan eens kennis met Huub Kause.

Mokum Muiters

Deze creatieve duizendpoot ontwerpt alles naar wens en levert niets anders dan kwaliteit. Voor unieke tattoos of custom graffiti paintings ben je bij Huub aan het juiste adres. Zijn kunst is ongeëvenaard en nu ook te koop via Mokum Made, neem gerust contact op als je geïnteresseerd bent. Onderstaande maakte Huub speciaal voor ons, gruwelijk! Alles zit erin, de kleuren van onze mooie stad, de rauwe uitstraling van de straat, de 020 snapback, de kruizen en het getal 13.

Mokum Made en Mokum Muiters delen dezelfde mooie initialen, waardoor de link ook snel was gelegd. De letter M is de 13e letter van het alfabet, niet toevallig dat de betekenis van dit getal mooi aansluit bij de filosofie van beiden. Waar veel mensen denken aan het nummer 13 als ongeluksgetal, is de betekenis van het getal in de numerologie juist positief. Het getal staat voor transformatie, innovatie en vernieuwing, het afbreken van het oude zodat er plaats wordt gemaakt voor het nieuwe. Vrij vertaald: revolutie.

Wij zijn Mokum, wij zijn de beste!

Check out de website van Mokum Muiters voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: www.mokummuiters.com

Mokum Muiters