MONTANA SHOP. AMSTERDAM / HENXS


Henx

MOKUM MADE kondigt met veel trots de samenwerking aan met de tofste street art winkel van Amsterdam en omstreken: MONTANA SHOP AMSTERDAM /HENXS in de St. Antoniesbreestraat op nummer 138 in hartje Mokum. Op steenworp afstand van het Waterlooplein en de Nieuwmarkt, de twee iconische pleinen van Amsterdam waar het nog ouderwets bruist en waar je nog echte Amsterdammers kan ontmoeten, vind je dé winkel voor alles op het gebied van graffiti, street art en Amsterdam streetwear.

In de al zeer uitgebreide en toffe collectie kleding past de mokumgear van MOKUM MADE perfect. Naast de 020 snapbacks en 5-panel caps kun je hier ook de Mokum Made t-shirts en crewshirts halen. Ben je op zoek naar iets tofs als cadeau voor je gabber of je vriendin of gewoon lekker shoppen voor jezelf, loop dan even binnen bij Henk.

Henk is een grote naam in de graffiti scene, al sinds jaar en dag verkocht Henk zijn cans met spray paint op het Waterlooplein en ook was Henk de allereerste die begon met het online verkopen van graffiti en alles eromheen via Henxs.com

Henxs ging samen met Citykingz en samen voorzien zij tegenwoordig alle graffiti artists van Europa van de beste en voordeligste spray paint voor hun art. Montana Shop & Gallery in Amsterdam is de enige locatie van Montana Colors in Nederland, die filialen hebben over de hele wereld.

MOKUM MADE is er voor Amsterdammers, door Amsterdammers.

020 is the number where we are made, Mokum is the name of our city. We are Mokum Made, premium quality streetwear. Show your colors, Mokum Made.

Wij raden iedere Amsterdammer of bezoeker van Mokum aan om eens een bezoekje te brengen aan Henxs als je in de buurt bent. Loop over de markt op het Waterlooplein, bezoek de Nieuwmarkt, de wallen en de Zeedijk en je hebt gegarandeerd een topdag.

Voor meer informatie kijk op de website: http://henxs.amsterdam/

MTN SHOP AMSTERDAM / HENXS

Sint Antoniesbreestraat 138, 1011 HB Mokum